Subscribe:

Maintain

" Mengapa tidak untuk berhusnuzon, sedangkan itu lebih mulia.
Mengapa tidak memahami, sedangkan kita bersaudara.
Mengapa tidak bersikap positif, sedangkan ikhtilaf hati itu padah jawabnya.
Mengapa tidak bersama dalam perjuangan ini,sedangkan tanggungjawab kita adalah sama.
Mengapa tidak meluangkan masa bersama sedangkan, kita semua adalah dai'e "
From:iluvislam.com

 

Di penghujung semester  ni masing-masing sibuk dengan exam, mesti nak dapat result yang terbaik..terutamanya DEAN LIST .
Tapi sy tak kisah DEAN LIST tu..yang penting result mesti MAINTAIN, kalau tak habis la biasiswaku.....


STUDY + STRUGGLE + DOA + TAWAKKAL = SUCCESS


To Mr. Army : Who will be the WINNER for this semester? Wait and see on 31 January 2012...

4 Comment:

Cik Nad said...

haha. xpe. biasiswa xde kalau pointer 2.0 ke bawah je. :P

Nurhidayah said...

uia 2.4 cik kak..2.0 ptptn

wow menarik!!! said...

bila mase tukar name blog?projurist? wahh

Nurhidayah said...

baru je..projurist bru kena ngn jiwaku...hahaha

Post a Comment