Subscribe:

Merajuk !!

Hari ni bermula dengan semangat yang membara seperti hari-hari yang lain..
Mood baik,hati senang, tenang je...


Plan hari ni memang nak pergi library..
Edit assingment dengan seorang sister ni....
Dah siap-siap semua...
Pakai sandle turun tangga menuju ke libray..


Tiba-tiba....
tengah turun tangga dari hostel teringat sesuatu..
" Dayah..hari ni besday Sultan Mizan kn"
Oh...tidak!! kalau dah besday SBP Yg Di Pertuan Agong mesti la public holiday kn?
Dengan perasaan tidak puas hati..masuk bilik semula..
buka laptop ( iium library website) untuk tengok kalendar library..
Hasilnya

Jun 4 - Sat

Birthday Celebration Of SPB Yg Di Pertuan Agong
Ha!! memang confirm la library tutup..sama tarikh dengan hari ni..
perasan hampa+kecewa+bengang
 menyelubungi diri...
perasaan ni sama macam kelas yang dibatalkan untuk berucap hati tu...frust la :(
Ok fine..1 hari ni nak MERAJUK tak nak buka BUKU!!

5 Comment:

che lan said...

ololo...si comel dayah ney majok ea...hikhik..

NurHiDaYah said...

majuk..bengang pn ade..nseb bek x smpi kt lib..lau dh smpi kompem g pecahkn pntu lib...hehe

ZaChaRiaH said...

rilek dowh.. jgn majuk2.. kang lib yg majuk plak t kt ko, mcm ner.. haha

NurHiDaYah said...

erk..library xde hati n perasaan...haha...btw..spe miss zachariah ni ea?

che lan said...

amboihhh..........ganasnya...(^_~)

Post a Comment