Subscribe:

Welcome back!!

Welcome back to IIUM...

Semester baru telah bermula hampir seminggu. Macam-macam hal yang terjadi. Biasa la, awal-awal sem ni memang banyak masalah terutamanya untuk add&drop subject,venue kelas,lecture dan macam-macam la. Mungkin Universiti lain mempunyai sistem yang berlainan. Tapi, student uia ni memang kena BERDIKARI dari awal semester..hehe

Hari pertama memang bersemangat nak pergi add manual subjek...untuk 2 subjek je..TAPI!! kena ulang alik dari building HS-IRK memang sakit la kaki..tapi,demi ilmu kena la bersungguh-sungguh kan. Jumpa lecture minta tanda tangan,pergi department buat benda yang sama,pergi academic affairs pun buat benda yang sama. CABARAN...

Apa yang SERONOK masa sem ni (setakat ni la...akan datang x tau) lecture semua ok2 je, member-member dalam kelas pun kebanyakannya dah kenal masa mula-mula masuk sini. Assingment baru dapat 1...hehe..

Yang PENTING masa belajar ni jangan banyak MERUNGUT dan elakkan dari STRESS..

Baru Join kelab ni..macam best!!

2 Comment:

wow menarik!!! said...

dont forget my name also on the board k..hahah

Nurhidayah said...

erm..next time je la ea..kena tunggu cter yg menarik baru bole mention "wow menarik" hehehe

Post a Comment