Subscribe:

Ehem!!

السلام عليكم.....

Tiba-tiba rasa entry semalam macam tak best. Memandangkan hari ini hari Ahad dan dah tak ada kerja nak buat,update je la my lovely blog ni..hahaha..

ًUntuk sem 3 2010/2011 ni sy ada tiga subjek yang berjumlah 5 credit hour.

  1. Bahasa Melayu Komunikasi dan Kerjaya.
                 

     2 . Advance Tilawah Quranic.

                            


     3.   Quranic and Prophetic Texts.

Tebal tau buku ni...huhu
                             
Sebenarnya tujuan utama update blog pagi-pagi ni sebab nk share satu video yang sy post kt Facebook..Bukan nak cerita pasal subjek short-sem (saje nk penuhkan entry :p)...haha..



Ehem..ehem..video ini hanya sesuai untuk golongan orang-orang yang dah matang je..sesiapa yang belum matang boleh dijadikan iktibar..hik..hik..hik...

2 Comment:

Mona_liSa said...

ceh, ingatkn video mane td..haha..kelakar..

NurHiDaYah said...

haha...tgok bnyk kali pn ttp klakar la..agak2 ade chance x akk jd mcm 2? haha

Post a Comment