Subscribe:

Terkejut !!

السلام عليكم



TERKEJUT??? Ish..Kenapa?? Kenapa?? 

Boleh dikatakan mcm ni la muka sy bila x bole login blog :(

Kenapa ye? Tak kan la betul  khabar angin yang mengatakan bahawa blogger yang guna account yahoo akan ditutup? Ala....mcm mana nak tukar ke account google tapi stay dengan blog yang same? Harap-harap Che Lan boleh tolong kite..huhu...


Seterusnya..untuk short-sem assignment memang the best la...lain daripada yang lain..*siapa suruh ambil short-sem..padan muka!!*

Ini adalah senarai assignment untuk sem 3

  1. Bhs Melayu Kerjaya - Masyarakat Madani Masyarakat Berjaya ( submit- before 6/6/2011)
  2. Advance Tilawah Quranic - Qiraat Al- Kasai (submit- 2 weeks before final exam)



Hmm...harap-harap sempat la sy siapakan semua assignment 3 minggu sebelum final exam, lepas tu terus nak ulangkaji subjek-subjek untuk final exam. "Ya Allah..Permudahkanlah segala urusanku ketika menuntut ilmu-MU,jauhilah aku dari sifat malas dan sifat bertangguh-tangguh, sesungguhnya hamba-MU ini memerlukan pertolongan dari-Mu"

7 Comment:

che lan said...

alala...mention name kiter ney..kiter terharu ney!!! hikhik

NurHiDaYah said...

haha..nmpaknye kte yg ajar che lan kali ni..kih2

che lan said...

kiter pon masih belajar agi..huhu..pepatah dulu pon ade mnyebut.."disebalik kejayaan seorang lelaki, akan terdapat seorang wanita"..so dayah la tu..hoho..

NurHiDaYah said...

aiseh!! malunyer....kih2..

Abu Nabilah Muhammad Iqbal said...

ish ish ish....
jomlah semangat... :-)

NurHiDaYah said...

semangat ya sheikh!! bagaimana dgn kuliyyah anta?

che lan said...

malu plak dya... (^_~)

Post a Comment