Subscribe:

Say GooDBye..tata

02/04/2011- Hari terakhir di UIAM. Masih lagi dalam proses packing..banyak kot!! Nasib baik ada pak cik sy yang MUDA ni nak jemput. Rasa tidak puas hati terhadap pengurusan hostel disini sebab tiada stor untuk simpan barang,kalau nak simpan barang pun kena cas RM3.50/day..kalau sebulan sewa,kan mahal..kesian kat kawan-kawan yang duduk jauh. Sedih pula nak tinggalkan uia ni, mesti rasa rindu kat library ( tempat lepak paling strategik),kawan-kawan, kakak rumate sy!! lecturer..hmm...

C4.2- Kak Su, Kak As, Kak Mira

Siakap 3 rasa..nyum!!

Hati-hati...panas tu..hehe
Malam tadi sempat lagi makan sama-sama dengan kakak rumate,siakap tiga rasa dan lauk-pauk yang menyelerakan...sedapnya!!hehe..ukhuwah fillah,abada-abadan..


10/05/2011- Insyaallah akan melanjutkan pelajaran bagi semester ke-3 atau short sem, stay kat rumah lama-lama pun otak berkarat,baik belajar selagi hayat dikandung badan. Rasa teruja nak masuk kuliyyah FIQH..sy suka fiqh dan cinta fiqh..hehe..orang cakap masuk kuliyyah susah,tapi x kisah la. Ilmu itu luas dan kalau kita ikhlas Insyaallah akan membawa manfaat pada kita semua.

Marina Lestari.Nurizzah Hassan,Bangsawan,En Siyah, Mona,Zakirah dan Zaharah jaga diri baik-baik ea.Walaupun sem akan datang tak sama bilik,tetapi  tali persahabatan itu tak akan putus walau jarak dan masa menjadi halangan..luv u all..

Buat rakan-rakan yang masih lagi berhadapan dengan imtihan..bittaufiq wannajah..see u all pada semester akan datang. Dont forget me..hehehe(^_^)

6 Comment:

MaRiNa said...

eishhhh.... bikin sedih jakk... =( aty2 dayah! jge kembar leklok..! jgn mara2 kembar.. siap la kalo dayah buli kembar.. geng E 1.2 bakal balas alek kt dayah.. hehehe

NurHiDaYah said...

woww....garangnye kakak marina ni..haha..i garang bertempat...kawan pertama kt uia geng E1.2 mmg x bole lupe la..bila igt balik..klakar..mcm budak2 lg..haha..masak2...kih3

cik dila said...

slamat bercuti dik.. =)

NurHiDaYah said...

thnks...ni cik dila dr mne ek? knal ke?

Nurul Iris said...

salam...cntik lar blOg nie...huhuhu~
knl akQ x nie???

NurHiDaYah said...

wslm...terima kasih ..kenal je...kak ika..jiran sebelah dorm kt mj 2009..hehe..blog akk pn cntik gak..hehe

Post a Comment